MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Marynowanie mięsa kurczaka w maślance nadaje mu soczystości.
fot. Katarzyna Nowicka

Co zrobić z maślanka w kuchni? Poznaj 5 zastosowań popularnego składnika. Od puszystych placuszków po delikatne marynaty

Kurczak w maślance

Marynowanie mięsa kurczaka w maślance nadaje mu soczystości.

Zobacz również

Romantyk sportu: Cisza przed burzą. Czy przegonią naszych zanim rozpocznie się bal?

Romantyk sportu: Cisza przed burzą. Czy przegonią naszych zanim rozpocznie się bal?

Festiwal w Limanowej z dofinansowaniem w kwocie 50 tys. zł

Festiwal w Limanowej z dofinansowaniem w kwocie 50 tys. zł

Polecamy

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz

Puszyste drożdżówki z truskawkami. Ten rarytas rozpływa się w ustach

Puszyste drożdżówki z truskawkami. Ten rarytas rozpływa się w ustach

Google będzie wiedziało o zhakowaniu twojego telefonu przed tobą

Google będzie wiedziało o zhakowaniu twojego telefonu przed tobą