Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Awokado, ze względu na swój delikatny smak, jest świetnym...
fot. Ruyan Ayten / Pexels

Z czym najlepiej jeść jajka? 5 najzdrowszych dodatków. Wzbogać o nie jajka faszerowane, tortille i szakszukę, a efekty Cię zaskoczą!

Jajka i awokado

Awokado, ze względu na swój delikatny smak, jest świetnym dodatkiem do past jajecznych i jako baza do faszerowanych jajek. Odrobina szczypiorku sprawi, że danie nabierze ostrzejszego smaku. Awokado jest bogate w zdrowe nienasycone kwasy tłuszczowe i potas.

Zobacz również

David Jablonsky nie pomoże Cracovii

David Jablonsky nie pomoże Cracovii

Wielkie uff. King Szczecin po raz drugi pokonał Legię Warszawa

Wielkie uff. King Szczecin po raz drugi pokonał Legię Warszawa

Polecamy

3 nowości na Instagramie już wkrótce. Co nowego pojawi się w aplikacji?

3 nowości na Instagramie już wkrótce. Co nowego pojawi się w aplikacji?

Tajniki sukcesu w nauce - jak przygotować się do egzaminów

Tajniki sukcesu w nauce - jak przygotować się do egzaminów

Przegląd tygodnia od 22.03 w Kostrzynie nad OdrąTygodniowy przegląd prasy w Kostrzynie nad Odrą, (22.03-28.03.2020)

Przegląd tygodnia od 22.03 w Kostrzynie nad OdrąTygodniowy przegląd prasy w Kostrzynie nad Odrą, (22.03-28.03.2020)